A SZENES MÛVÉSZETI KFT. EDDIGI TEVÉKENYSÉGE

A Szenes Mûvészeti Kft.-t jól ismert, három generációs mûvészcsalád tagjai alapították. Tagjai hosszú évtizedek óta mûködnek sikeresen a hazai mûvészeti, színházi, kulturális és oktatási területeken. Több mint egy évtizede a televíziózásban.

Több mint 100 színdarab, többek között Luxemburg grófja, Svejk, Montmartre-i ibolya, Potyautas, Imádok férjhez menni, Szabin nõk elrablása, Kaktusz virága.

Megszámlálhatatlan magyar sláger, többek között: Kislány a zongoránál, 2-szer 2 néha 5, Isten Véled édes Piroskám, Három aranyásó, Minden asszony életében van egy pillanat, Találkozás egy régi szerelemmel, Mama, Tölcsért csinálok a kezembõl, Engem nem lehet elfelejteni, Okosabban kéne élni, Az én idõm lassan lejár.

Filmek: Kétszer kettõ néha öt, Állami áruház, Anghi Vera , Fuss, hogy utolérjenek, Vuk.

Eddigi televíziós mûsoraink:

Szenes Andrea Show világsztárokkal, MTV 1 1993-1994
Az elsõ magyar nõi talkshow, amely a csatorna akkori legnézettebb show-mûsora volt. Vendégek voltak többek között: Sylvester Stallone, Omar Sharif, Topol, Tom Hanks, ,Peter Greeneway, Allen Ginsberg, Pierce Brosnan, James Belushi, Aerosmith , Kim Wilde, Sally Field, Jehudi Menuhin, Charlene Tilton, Rampal, Isaac Stern, Amanda Lear, Charles Aznavour, Robin Williams, Gina Lollobrigida.

Hívd Andreát! Magyarország beszélget 1995-1999
Telefonos showmûsor, 2 évig a csatorna legnézettebb szombat esti mûsora volt.

Szenes Andreával...politikus portrésorozat, MTV 1 1996-1999
"Egy kicsit úgy ahogy máskor nem, egy kicsit közelebbrõl" mutatott be politikusokat, a rendszerváltás utáni évtized kor-dokumentuma.

Nem csak a 20 éveseké a világ... Szenes Iván írta, MTV 2003-2004
Zenés szórakoztató mûsor Szenes Ivánnal, amely a Magyar Televízió legnézettebb kedd esti mûsora volt 2003-ban. Nívó díjat kapott. Ez a mûsor verte meg a közszolgálati csatornáról elsõként a valóságshowkat..

Amirõl beszélnek - Nem csak a férfiaké a világ, MTV 2004
Szenes Andrea ismét nõi talkshow-val jelentkezett ez év májusábtól az m1-en. A mûsor a szombati napközbeni mûsorok közül mindvégig a legnézettebb.